nlc.hu
Életmód

Egy pasin osztozkodnak a sziámi ikerlányok

A sziámi ikrek elárulták, hogy bár egy vaginán osztoznak, csak az egyiküknek van pasija

Bár Lupita aszexuális, a sziámi ikertestvére, Carmen nagyon is vágyott kapcsolatra. Két és fél éve van együtt a barátjával, Daniellel. De hogy néz ki ez a gyakorlatban, ha közben egy vaginán osztoznak?

Lupita és Carmen Andrade sziámi ikrekként jöttek a világra. Mivel a torzójuknál vannak összenőve, és számos létfontosságú szerven osztoznak, az esetükben fel sem merült, hogy műtéttel szétválasszák őket, mert a beavatkozás túl nagy veszélyekkel járna. Bár az állapotuk sok nehézséget hoz az életükbe, ők nem engedik, hogy ez korlátozza őket: együtt dolgoznak, együtt játszanak, sőt együtt is randiznak. Ez utóbbi persze igazán meg szokta lepni az embereket – derül ki a ladbible.com cikkéből.

Lupita és Carmen Andrade

Lupita és Carmen Andrade még 2016-ban (Fotó: Profimédia)

Carmen sokáig ismerkedett online, ahol sosem titkolta, hogy van egy sziámi ikertestvére. Az állapota miatt sajnos rengeteg mindenféle fétissel rendelkező perverz férfi írt rá, de ő nem ilyen kapcsolatra vágyott. Számos randit mondott le az utolsó pillanatban, sokat szorongott ezen, de végül csak rátalált a szerelem. Daniellel már akkor érezte, hogy minden rendben lehet, amikor a fiú nem az állapotával nyitott, hanem először igazán meg szerette volna ismerni őt. 2020-ban jöttek össze, már több mint két és fél éve együtt járnak, sőt az eljegyzés is szóba került köztük, de mielőtt erre sort kerítenének, előbb kipróbálnák az együttélést.  De mit jelent ez egy olyan kapcsolatban, ahol van egy harmadik fél is?

Daniel és a tesóm nagyon jól kijönnek. Amikor Daniel átjön, én általában hamar elalszom, de ő fennmarad, hogy beszélgessen a húgommal.

Mivel szeretne a barátjával minél több időt együtt tölteni, de közben nem szeretné, hogy a testvére rosszul érezze magát, ezért igyekeznek Lupitát is bevonni a programokba, sokszor hagyják, hogy ő döntse el, mit csináljanak és hová menjenek. Persze ez sok kompromisszummal jár, de ezt eddig meg tudták oldani. Sokan kérdezik tőlük, hogy szeretnének-e közös gyereket, amire Carmen válasza az szokott lenni, hogy ugyan Daniel és ő is szeretik őket, de inkább maradnak a kutyáknál. Carmennek és Lupitának amúgy sem születhet gyereke, ráadásul egy olyan hormonblokkoló tablettát is szednek, ami megakadályozza, hogy menstruálhassanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top