nlc.hu
Életmód

VV Kriszti a ValóVilág után

A ValóVilág11 győztese, VV Kriszti egy anyukától kapta a legdurvább kommentet

Azonban sok pozitív üzenet is érkezik hozzá.

A ValóVilág11 győztese, VV Kriszti pár hónap után máris azt érzi, hogy visszaköltözne a villába. Az rtl.hu-nak elárulta, hogy eddig mire költött a nyereményéből, mesélt a terveiről, negatív és felemelő kommentélményeiről, és arról is, hogyan rángatják ki a rossz gondolatiból az emberek, akik megszólítják az utcán. 

VV Kriszti

VV Kriszti

„Már költöttem a nyereményből. Azt alig várom, hogy vegyek egy tetováló szettet és meglegyen a saját gépem. Az a baj, hogy nagyon sok pénz megy el arra, hogy visszakerüljön az ember az életbe. Beülni is drága dolog, én ezt eddig nem engedtem meg magamnak, most pedig, ha beülök, elmegy nem kevés pénz arra, hogy az ember iszogat a barátaival – magyarázta Kriszti, majd kitért arra, mennyire más az élete a villa óta. – Mivel három hónapig nyilvánosság előtt éltem, szeretnék most kicsit a nyilvánosság elől elbújni, a magányomat megélni, illetve a családdal és barátokkal találkozni. Most már próbálom magamat mutogatni… Sajnos kapok elég sok rossz szándékú kommentet. A legdurvább bántó üzenet egy édesanyától jött Instagramon. Azt írta: Te büdös, retkes k*rva. Ez az, ami már nem is fáj, hanem nevetek rajta.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top