nlc.hu
Életmód

Terepjáróval hajtott a szegedi dóm elé

Terepjáróval hajtott a szegedi dóm elé egy férfi, hogy ott táncoljon a barátnőjével

Április 28-án indult nyomozás a szegedi Fogadalmi templom lépcsőjének megrongálása miatt.
Szegedi dóm

Egy budapesti férfi a terepjárójával a szegedi dóm elé hajtott, megrongálva annak lépcsőjét, hogy aztán ott megtáncoltassa egy hölgyismerősét – derül ki a Népszava tudósításából.

A lap információi szerint az illető osztálytalálkozóra érkezett a városba, majd a buli végén felajánlotta egy ott lévő nőnek, hogy hazaviszi. Útközben azonban úgy döntött, hogy tesznek egy gyors kitérőt a Fogadalmi templom felé, ahol a lépcsőn felhajtva leparkolt és táncra kérte a nőt.

Az esetről készült felvétel tanúsága szerint ez nem jött össze, a hölgy nem szállt ki a kocsiból és végül elhajtottak. Azt már csak egy később arra járó vette észre, hogy megsérült a lépcső, ő jelentette az esetet a rendőrségen.

A Szegedi Rendőrkapitányságon rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését beismerte – áll a rendőrség hivatalos közleményében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top