nlc.hu
Életmód

Nyugdíjas férfi a McDonald's-ban

Unalmasnak találta a nyugdíjas létet, gyorséttermi munkát vállalt

Az idős férfi nem tudott magával mit kezdeni a négy fal között, ezért úgy döntött, keres magának munkát.
McDonald's

Sokan álmodoznak korai nyugdíjazásról és arról a jóleső semmittevésről, ami ezeket az éveket jellemzi optimális esetben. Nem úgy az ausztrál Daryl Holmes, aki annyira unta a nyugdíjas éveit, hogy úgy döntött, ismét munkába áll

A 72 éves férfinek a McDonald’s-ra esett a választása, a gyorsétteremlánc Newcastle’s Wallsend üzletében pedig tárt karokkal fogadták a Holmest. 

A férfi elárulta, hogy szeret csevegni a munkatársaival, sőt, a rangidős jogán szívesen osztja meg a bölcsességét a többiekkel, azt mondja, olyan, mintha a kollégái nagypapája lenne. Szerinte egyébként a titok nyitja abban rejlik a munkaerőpiacon, hogy elhitessük az emberekkel, meg tudjuk csinálni, ezzel el is adtuk magunkat. 

A férfi érkezésének Cruise Monaghan a helyszín üzemeltetési tanácsadója is nagyon örül. „Általában csak leülnek az emberek, nem kapnak sokat, nem kommunikálnak a személyzettel. Most, hogy Daryl itt van, ő megbizonyosodik róla, hogy minden rendben van-e, és megkérdezi, hogy telt a napjuk – nagyon szeretik.” 

Azt is hozzátette, hogy Daryl mosolyt csal az emberek arcára, és emiatt rengeteg pozitív visszajelzést kapnak az étteremről. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top