Egészségügyi probléma kényszerítette teljes életmódváltásra ezeket a hírességeket

Debreceni Andrea | 2023. Május 10.
Egészség pénzen nem vehető, viszont odafigyelés mellett megőrizhető, a következő hírességek ezt a saját bőrükön tapasztalták.

Ha egészség van, akkor minden van, szokták a bölcsek mondani, és valóban, tényleg sokkal gazdagabbak vagyunk, ha legalább emiatt nem kell a mindennapokban aggódni. Erről a következő sztárok tudnának igazán mesélni, ugyanis olyan egészségügyi problémával kellett szembenézniük, ami miatt nem volt más opciójuk, mint gyökeresen változtatni az életmódjukon, minden téren

Vesetranszplantáció, szívroham, cukorbetegség – a lista nagyon sokszínű, de közös bennük, hogy az orvosi kezelések mellett az emberi tenni akarás is nagyon sokat adott ahhoz, hogy most úgy ahogy, de rendben vannak. Érdemes tőlük tanulni! 

Kevin Smith

A Stop Shop sztárja, Kevin Smith 2018-ban egy fellépés után kapott infarktust, ami kis híján az életébe került. Orvosai tanácsára nemcsak az étrendjén, hanem az egész életmódján változtatott és azóta közel 50 kilótól szabadult meg. (Fotó: Getty Images/Gilbert Carrasquillo)

Ariana Huffington

Ariana Huffington 2007-ben döntött a teljes életmódváltás mellett, amikor a teljes kimerültségtől összeesett és eltört az arccsontja. Azóta ő a minőségi pihenés nagykövete, a témában már több könyve is megjelent. (Fotó: Getty Images/Taylor Hill)

Sarah Hayland

Sarah Hayland mindössze 21 éves volt, amikor vesetranszplantációra szorult. A színésznő olyan rossz állapotban volt, hogy a lábai is teljesen elvékonyodtak, fel sem bírt állni. Ekkor változtatott az életmódján és nyitott egészséges alternatívák felé. (Fotó: Getty Images/Tommaso Boddi)

Emilia Clarke

Emilia Clarke-ot kétszer is műtötték agyi aneurizma miatt. A Trónok harca színésznője azóta mindennél jobban figyel az egészségére, nemcsak rendszeresen sportol - szigorúan nem túl megerőltetően -, hanem az étrendjében is a teljes tisztaságra törekszik, vagyis kerüli a feldolgozott élelmiszereket. (Fotó: Getty Images/David M. Benett)

Stanley Tucci

Stanley Tucci 2017-ben diagnosztizálták nyelvrákkal, a kezelések mellett fél évig szondán keresztül táplálták. A színész felgyógyult ugyan, de újra kellett tanulnia enni. A színész azóta nagyon odafigyel arra, mi kerül a tányérjára. (Fotó: Getty Images/Steve Granitz)

Selena Gomez

Selena Gomez lupuszban szenved, az autoimmun betegsége miatt 2017-ben ő is vesetranszplantáción esett át. Az énekesnő állapotát gyógyszerekkel tartják azóta is kordában, mellettük viszont nyilván odafigyel az egészségére is, például minden napot gyömbérshottal kezd, hogy erősítse az immunrendszerét. (Fotó: Getty Images/Michael Buckner)

Rebel Wilson

Rebel Wilson két év alatt 34 kilótól szabadult meg, elsősorban azért, mert nőgyógyásza termékenységi problémára figyelmeztette a túlsúly miatt. Edzéssel és étkezéssel tett azért, hogy a kilók eltűnjenek, emellett a Mayr-módszert is kipróbálta, ami egy salaktalanító kúra az egészségesebb bélrendszerért. (Fotó: Getty Images/Phillip Faraone)

Anthony Anderson

A komikusként ismert Anthony Anderson szintén több mint 20 kilót adott le, ugyanis 2-es típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak nála és az orvosai szigorú életmódváltásra ítélték. Azóta minőségi időt szán magára, meditál, jógázik, biciklizik és az étkezését is szakember segíti. (Fotó: Getty Images/Mark Gunter)

Exit mobile version