nlc.hu
Életmód

Szexet ajánlott a háziorvosnak fogyasztószerért cserébe

Szexet ajánlott egy nő a nyíregyházi háziorvosnak, hogy fogyást segítő szert kapjon

A cukorbetegek kezelésére használatos gyógyszerre nem volt jogosult a fogyni vágyó nő.
A rendőrség által lefoglalt szer, amelyet vesztegetés után felírt a háziorvos

Vesztegetés miatt folyik büntetőeljárás egy 43 éves budapesti nő, valamint 48 éves nyíregyházi háziorvossal szemben – írja a Police.hu.

A nő idén március 6-án szexuális szolgáltatást ajánlott fel a háziorvosnak, hogy a doktor cserébe receptre felírjon neki egy fogyást elősegítő gyógyszert, amelyre ő nem jogosult, mivel azt cukorbetegek kezelésére alkalmazzák.

Az orvos elfogadta az ajánlatot, és támogatott formában felírta a gyógyszert, amelyet másnap ki is váltottak. A nő egyébként nem tartozott a háziorvos ellátási körzetébe, és a kért gyógyszer felírására sem volt jogosult. A nyomozók kutatást tartottak a nő budapesti lakásában, ahol megtalálták és lefoglalták az orvosi vényre kiváltott gyógyszert.

A rendőrök a nőt és a férfit gyanúsítottként kihallgatták, vallomást egyikük sem tett. Személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedés nem történt, a büntetőeljárás alatt mindketten szabadlábon védekezhetnek.

(Kiemelt kép: Police.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top