nlc.hu
Sztárok

Fogyása miatt magyarázkodik Molnár Anikó

Molnár Anikót azzal vádolják, hogy csak fogyásra kellett neki a cukorbetegek injekciója

Kifakadt az egykori Nagy Ő, felháborodottan reagált.

Azzal vádolják Molnár Anikót, hogy a fogyás miatt használta a cukorbetegségre való injekciót. Az egykori Nagy Ő azonban állítja: nála a kilók leolvadása csupán a betegség kezelésének a mellékhatása volt – írja a Bors.

Molnár Anikó,

Molnár Anikó magyarázkodni kényszerült a fogyása miatt – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Egy vérvételből derült ki, hogy inzulinrezisztenciám van. (…) Injekcióznom kellett magamat minden áldott nap, ennek a mellékhatása a fogyás volt. (…) Rengeteg ember keresett fel már akkor engem is, hogy áruljam már el ennek az injekciónak a nevét, mert hogy ők is fogyni szeretnének. Ezt nem lehet megérteni?! Ezerszer elmondtam, hogy ez (…) nem egy fogyókúrás injekció volt, hanem a betegségemre kapott injekció, melynek mellékhatása volt a fogyás!” – fakadt ki Molnár Anikó.

A napokban Szabó Zsófit is azzal vádolták, hogy cukorbetegek gyógyszerével fogyott le

Egyébként a 2-es típusú cukorbetegség esetén alkalmazott gyógyszer nem megfelelő alkalmazásával kapcsolatban először Tatár Csilla szólalt fel, mondván olyan emberek is használják ezt az injekciót, akiknek nem lenne rá szükségük, mivel így akarnak lefogyni, miközben azoknak már nem jut, akiknek tényleg szükségük lenne rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top