nlc.hu
Sztárok
Molnár Anikó óva intett mindenkit

Molnár Anikó óva intette az embereket, akik fogyásra használják a cukorbetegek injekcióját

Az egykori Nagy Ő-nek komoly indoka volt rá, hogy ő miért használta.

Tavaly év elején robbant a botrányt, miszerint országos hiánnyá vált az egyik cukorbetegeknek felírt injekciós gyógyszer. Mint kiderült, ennek az oka, hogy nem csak a valóban cukorbetegséggel küzdő páciensek használták, hanem rengetegen vásárolták a fogyás érdekében. Köztük több sztár is. Ekkor vádolták meg Molnár Anikót is, hogy ezzel a módszerrel szabadult meg a plusz kilóktól. 

Molnár Anikó

Fotó: Schumy Csaba

Anikó korábban rengeteg felesleget felszedett, amitől képtelen volt megszabadulni. Sokáig a sport hiányára fogta elhízását, majd egy vizsgálat során kiderült, hajszál választja el a cukorbetegségtől. Orvosa ekkor tablettát írt fel neki, de az nem vált be. 

Jött a következő szint, az injekciókúra. Első körben lement 27 kiló, de aztán a fele visszajött, mert nem iktattam be mellette a rendszeres sportot” – magyarázta a Story magazinnak az egykori Nagy Ő, aki végül életmódváltás segítségével rendbe tette egészségét. Egyúttal pedig óva intette azokat, akik indokolatlanul használják az injekciót. 

Meg kéne, hogy értse mindenki: ez nem gyerekjáték! Óriási felelőtlenség fű alatt beszerezni és használni ilyen gyógyszereket. Mindenki örüljön, aki egészséges, és ne kísértse a sorsot! Én nagyon örültem volna, ha az orvosom azt mondja: ’Anikó, önnek kutya baja, csak menjen el szépen edzeni!’

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top