nlc.hu
Életmód

Padba szorult idős férfi életét mentették meg

Beszorult a padba, majdnem meghalt egy idős férfi Debrecenben – többen is látták, de senki nem segített neki

A háttámla és az ülődeszka közé csúszott be, tűzoltók mentették meg az életét.
pad

Egy padba szorult idős férfihoz riasztották a tűzoltókat egy debreceni parkba. A környéken többen is látták, hogy próbál kimászni, de senki nem segített neki. Egyvalaki mégis hívta a tűzoltókat. Az idős férfi már eszméletlen volt, mire megérkeztek a tűzoltók. Ők kezdték meg az újraélesztését, később a mentők még 15 percig küzdöttek az életéért és végül sikerrel jártak – számolt be a Tények.

Egy kollégám szabad légzést biztosított, tehát megfelelően tartotta a fejét, két kollégám egyből elkezdte öltöztetni, közben a másik kollégám folyamatosan csinálta a mellkas-kompressziót” – mondta el Harsányi Gergő tűzoltó hadnagy, aki arról is beszélt a Tényeknek, hogy a 72 éves férfi úgy becsúszott a háttámla és az ülőrész közé, hogy mozdulni sem tudott.

A kiérkező mentősök átvették az újraélesztést a tűzoltóktól, akit végül sikerült stabil állapotba helyezni, majd beszállították a sürgősségi klinikára. Jelenleg is az intenzív osztályon kezelik.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top