nlc.hu
Életmód

Vidám nyári körmök: 5 extra manikűr

Vidám nyári körmök: 5 extra manikűr

Végre kaphattunk egy kis ízelítőt a meleg tavaszból, ami meghozza a kedvet a változtatásra. Míg sokan új frizurát választanak maguknak, vannak, akik új manikűrt kérnek a körmösüktől. Mutatjuk, melyik az az öt vidám köröm, ami nagy kedvenc lesz a nyáron.
Fiatal lány a körmét festi miközben a lábát a falnak támasztja

A meleg nyári hónapokban sokkal többen kérnek időpontot a körmösnél, mint máskor, hiszen ilyenkor van a legtöbb esküvő, fesztivál és nyári buli, ami szinte megköveteli a vidám nyári körmöket. Ilyenkor sokan mernek bátrabban dönteni, és merészebb színeket, díszítéseket vagy épp új körömformákat is kipróbálnak. Akinek nincs ötlete, hogy milyen manikűrt válasszon a nyárra, annak mutatunk öt trendet, amivel biztosan nem lő mellé.

Nyári virágos körmök

Időtlen nyári körömtrend a virágos manikűr, amit elkészíthetünk színesben, vagy alig pár árnyalat használatával. Esküvőre a virágos nyári köröm kimondottan jó választás.

Színes francia manikűr

Mindegy, hogy rövid vagy hosszú a köröm, a színes francia manikűr gigatrend lesz idén nyáron, és nagyon úgy fest, hogy a vidám nyári köröm nem megy ki a divatból.

Matcha és pisztácia

2023 nyarán a zöld több árnyalata is nagy divat lesz: a matcha, a pisztácia, a zsálya a hétköznapokon jó választás, míg a neontónus bulikban igazán menő.

Citrus manikűr

Aki nem tudja, milyen manikűrt válasszon, hallgasson Hailey Bieberre, köröm dolgában nála nagyobb trendsetter nem létezik. Neki köszönhetően a citrus színe is nagy sláger lesz idén nyáron.

Barbiecore rózsaszín

A Barbie című mozifilm érkezésével borítékolható, hogy a Barbie-rózsaszín is hatalmas sláger lesz a nyáron.

Forrás: WhoWhatWear, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top