nlc.hu
Életmód

Elhunyt édesapja viaszmásával ünnepelte esküvőjét egy indiai menyasszony

Elhunyt édesapja viaszmásával ünnepelte esküvőjét egy menyasszony

A megható pillanatokat meg is örökítette a család.

Mint olyan sokan, Aishneet Singh Bhatia is úgy képzelte, hogy édesapja is mellette lesz majd, amikor megházasodik, de sajnos a férfi két évvel ezelőtt elhunyt koronavírus-fertőzés miatt.

A menyasszony szeretett volna egy megható gesztussal tisztelegni édesapja előtt, és úgy döntött, hogy a férfi élethű viaszszobra jelen lesz élete egyik legfontosabb eseményén, az esküvőjén.

A menyasszony titokban készítette el szeretett édesapja viaszmását, így családtagjai igencsak meglepődtek, amikor az esküvőn meglátták az életnagyságú figurát. Nagyon keserédes pillanat volt az, egyszerre hullottak az öröm és a szomorúság, a gyász könnyei. 

„Az édesanyám örült a legjobban” – írta Aishneet Singh Bhatia, hozzátéve, hogy az asszony először meglepődött, majd szemmel láthatóan nagyon elérzékenyült. „Könnyekkel a szemükben táncolt együtt a családom a szoborral, és ez valóban egy megható pillanat volt mindannyiunk számára!”

Egy ifjú pár megmutatja gyűrűit

Képünk csak illusztráció (Fotó: Pexels)

(via India Times)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top