nlc.hu
Életmód

Marketinges volt, ma ő foglalkoztat 10 embert

Üdvözlőkártyákat kezdett el árulni a karantén alatt, jövedelmező biznisz lett belőle

A vállalkozás olyannyira beindult, hogy a marketinges anya otthagyta marketinges állását.

Carly Brands, 41 éves, és Észak-Walesben él, ahol korábban a helyi marketingcégnél dolgozott, mielőtt saját vállalkozását elindította volna. Férje, James, 44 éves, korábban webfejlesztőként dolgozott.

Carly szerint jó ötlet volt a vállalkozását a járvány idején elindítani, a karantén idején ugyanis szabályosan elárasztották a megrendelések. 

üdvözlőkártya

A kép csak illusztráció (Fotó: Getty Images)

A vállalkozásuk évente több mint 550 000 terméket értékesít, és jelenleg 10 teljes és részmunkaidős alkalmazottat foglalkoztatnak.

„Az emberek be voltak zárva, és mi egy csomó árucikket erre szabtunk, vicces, egyedi üdvözlőkártyákat és ajándékokat készítettünk – beleértve bögréket, tollakat és lufikat –, amelyek könnyed szórakozást hoztak egy olyan időszakban, amikor az embereknek nagy szükségük volt rá” – mondta Carly, a sikeres vállalkozás kitalálója.

Az üdvözlőlapok, amiket készít, nem feltétlen átlagosak, sok közülük igen pikírt, az egyiken például ez szerepel: Little D., azaz Kis F***.

„Az egyik üdvözlőlapra egy karanténnal kapcsolatos dalocskát írtam, és végül több mint 25 000 darabot adtunk el belőle” – mesélte a nő a Daily Mailnek.

Krizsán Ibolya is a válság alatt hozta létre Papirosboltját a Meskán, ahol elhivatott papírdomborítóként azóta is rengeteg papírcsodát árul az esküvői meghívóktól a zászlófüzérekig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top