nlc.hu
Életmód

51 triatlonverseny 51 nap alatt

51 triatlonversenyen vett részt, méghozzá 51 egymást követő napon

Sean Conway teljesítményével már megdöntötte a brit, illetve az európai rekordokat, azonban most arra készül, hogy teljesítményével a világrekordot is felállítsa.

Sean Conway extrém állóképességgel rendelkezik, ugyanis 51 egymást követő triatlonversenyen vett részt a legújabb világrekord kísérlete során – írja a Mirror.

Egy triatlont teljesítő férfi

Egy triatlont teljesítő férfi (Fotó: Getty Images)

A megdöbbentő és szinte hihetetlen eredményének azonban még közel sincs vége, mivel a férfi még csak a felénél tart. A célja, hogy 102 napon keresztül mindennap 4 km-t ússzon, 180-at kerékpározzon és 42 km-t fusson. 

A férfi legfőbb motivációját az adja, hogy szeretné megdönteni az amerikai James Lawrence 2021-ben felállított 101 napos rekordját.

A sportoló április 10-én kezdte el a versenyt és mostanra már 51 egymást követő napot teljesített, amivel sikerült megdöntenie a brit, illetve az európai rekordot egyaránt. 

Az első napon erősnek éreztem magam. Aztán a második és a harmadik nap volt a legnehezebb, mivel a testem az edzéssel töltött órák ellenére nehezen alkalmazkodott

-mesélte.

Elmondása alapján az első pár hétben az alváshiány volt számára a legnehezebb. A teste egyszerűen nem tudott kikapcsolódni, így szinte kivétel nélkül mindennap hajnali 2-kor kelt. 

Jelenleg az egyik legnehezebb rész a napi 8000 kalória elfogyasztása, folyamatosan jóllakottnak érzem magam, de csak üzemanyagot kell magamba juttatnom. Erősnek érzem magam, és készen állok arra, hogy a következő 51 napot lezúzzam

Sean július 20-án fogja befejezni a 102 napot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top