nlc.hu
Életmód

Lenullázta a szülei számláját egy 13 éves lány

Lenullázta a szülei számláját egy 13 éves lány, minden pénzüket mobiljátékra költötte

Kínában történt az eset.
kínai lány telefonnal

Egy 13 éves kínai lány leürítette a szülei számláját azzal, hogy titokban mobiljátékokat vásárolt magának és a barátainak – írta meg a Daily Star.

A kamasz összesen 22 millió forintnak megfelelő összeget vert el játékokra. A kétségbeesett édesanya elmondta: a lánya bentlakásos iskolájából szóltak neki, hogy a gyerek játékfüggő. A nő ezután átnézte a számlatörténetét és észrevette, hogy tekintélyes mennyiségű pénzt fizettek ki róla különböző mobiljátékokra.

A lány még legalább 10 osztálytársának játékszenvedélyét is finanszírozta, akik a lány állítása szerint „egész nap zaklatták” a pénzért.

A tinédzser egy helyi hírügynökségnek elmondta: „Ha nem küldtem volna el nekik, egész nap zaklattak volna. El akartam mondani a tanárnak, de attól féltem, hogy a tanár elmondaná a szüleimnek, és ők dühösek lennének”.

A lány azt állította, hogy nem tudta, honnan származik a pénz, és hogy mennyit költött, de emlékezett édesanyja banki jelszavára egy korábbi online vásárlás miatt. Ennek ellenére a tranzakcióértesítőket is törölte, hogy elrejtse a nyomait.

Az anya teljes pénzvisszatérítést kért a bankján keresztül, de kevés a remény arra, hogy visszakapja a teljes összeget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top