Igaz szerelmet keres a világ legnagyobb ajkú nője

nlc | 2023. Június 21.
A nő a világ legnagyobb ajkaival férfit keres, de elismeri, hogy válogatós.

Andrea Ivanova, aki a világ legnagyobb ajkairól ismert, és már több beavatkozási őrületéről is megemlékeztünk, azt mondja, hogy egy férfit keres, akibe beleszerethet, de bevallja, hogy manapság elég válogatós.

A plasztikafüggő nő az igaz szerelem után kutat, de csak akkor, ha hajlandók elfogadni torzuló külsejét.

Andrea Ivanova gyakran kerül a címlapokra megjelenése miatt. A 25 éves közösségimédia-influenszer azt is reméli, hogy arcszerkezetével bekerül a világ legnagyobb arcai közé is – mármint nem átvitt értelemben, hanem fiziológiailag.

Mániája azonban nem teszi túl sikeressé a párkapcsolatok terén. Korábban bevallotta, hogy annak ellenére, hogy rengeteg figyelmet kapott az interneten a férfiaktól, küzd a szerelemért. Miközben nagyon vágyik arra, hogy „őrülten és igazán szerelmes legyen”, azt mondja, hogy csak az felel meg neki, aki elfogadja a külsejét.

Andrea. Fotó: andrea88476/Instagram

„Ha van kapcsolatom valakivel, és azt mondja, hogy kényelmetlenül érzi magát, amikor velem sétál az utcán vagy nyilvános helyeken, akkor szakítunk” – árulta el a bolgár Andrea.

Andrea azt állítja, hogy a múltban volt néhány keserű élménye a szerelem terén, ahol nem érezte, hogy megbecsülnék. Most ennek köszönhetően válogatósabb azokkal a férfiakkal kapcsolatban, akikkel randizik, és megtanulta, hogy a saját véleményét helyezze előtérbe a többiekével szemben.

Azt mondja, korábban partnerei azt tanácsolták, hogy változtasson a megjelenésén, és ne legyen olyan extravagáns. „Soha nem hallgattam rájuk, és mindig vitatkoztunk. Így szeretem magam, és olyan leszek, amilyen lenni szeretnék, anélkül, hogy bárki véleménye befolyásolna.”

 

(via)

Exit mobile version