nlc.hu
Életmód

Nem akarta kifizetni az arcplasztikáját

Plasztikai műtétje után fizetés nélkül akart lelépni a klinikáról egy nő – nem zavarta, hogy még kötések borítják az arcát

Csak hálóing és papucs volt rajta.
plasztika

Fizetés nélkül akart kisurranni a plasztikai műtétje után egy nő az egyik isztambuli magánkórházból. Egy videó is felkerült az esetről a netre – egy járókelő rögzítette -, a felvételen pedig jól látható, hogy a szépészeti beavatkozás után lelépni próbáló páciens arca még teljesen fel van duzzadva, sőt kötések is borítják. Csak egy hálóinget és papucsot kapott fel nagy sietve, hogy minél előbb elhagyhassa a klinikát, mivel meg akarta úszni a beavatkozás költségét.

Orvosok, nővérek azonban utolérték, a videón is jól kivehető, hogy hevesen veszekednek a pácienssel, igyekeznek megakadályozni, hogy távozzon.

A török média arról számolt be, hogy a nő külföldi volt, azonban az állampolgárságát nem hozták nyilvánosságra. Kimondottan szépészeti eljárás miatt utazott Törökországba, ahol arcplasztikai beavatkozást végeztek el rajta, de amint már járni tudott a műtét után, azonnal meg akart lógni fizetés nélkül.

A kórház személyzete azonban felfigyelt rá: amint elhagyta a klinikát, egyből megállították és a rendőrség kiérkezéséig feltartották, hiába kezdte el őket szidni. Végül visszakísérték a kórházba, hogy rendezze a számlát.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top