nlc.hu
Életmód

1000 forintos trükk leskelődő szomszédok ellen

Ezzel az 1000 forintos trükkel egy életre megszabadulhatunk a leskelődő szomszédoktól

Olcsónak olcsó, és állítólag tartós is.
szomszéd leskelődik

Kevés idegesítőbb dolog van annál, mint amikor az ember nem tud nyugodtan lenni a saját otthonában, mert belátni az utcáról vagy a szomszédból.

Persze a függöny vagy az ablakcsere megoldás lehet, de egy tiktoker megmutatott egy olyan hacket, ami mindkettőnél jóval olcsóbb és konkrétan semmi más nem kell hozzá, mint némi iskolai ragasztó és egy festőhenger. A kettő együtt is beszerezhető nagyjából ezer forintért bármelyik kínai üzletben.

A hellysangel nevű felhasználó a lépcsőházra nyiló ablakát tette átláthatatlanná úgy, hogy a fehér színű iskolai ragasztót rákente egy hengerrel. Az eredmény valóban elég jól néz ki, olyan, mint a tejüveg, tehát szépen átereszti a fényt anélkül, hogy be lehessen látni.

A kérdés az, hogy mennyire tartós a megoldás. A kommentelők között voltak olyanok, akik úgy vélték, hogy amint megszárad, le fog pattogni a ragasztó, mások szerint viszont tök jól működik a trükk.

Olyan is volt, aki glittert szórt volna a száradó ragasztóba.

„Úristen, ezt meg akarom csinálni, csak csillámos ragasztóval” – írta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top