nlc.hu
Életmód

Befestette otthon a haját, elkezdett hullani

A nő, aki tavasszal ragasztót fújt a hajára, most egy hajfestéssel vágta tropára a fürtjeit

Tessica Brown valószínűleg nem gondolt arra, hogy a haja még nem erősödött meg eléggé.

Tessica Brown esete idén februárban járta be a az internetet, miután a hajspray helyett a bitangerős Gorilla Glue ragasztót használt hajának beállítására. Végül Tessica a helyi kórházban kötött ki, ahol néhány szerrel próbáltak neki segíteni, ám a haj annyira a fejbőréhez ragadt, hogy csak egy fájdalmas eltávolítási folyamatnak köszönhetően tudták „lerobbantani” a fejéről a ragasztót.

Tessica Brown , hajfestés, hajhullás

Tessica Brown sajnos nem tanult az előző esetből (Fotó: YouTube)

Azt gondolnánk, hogy a nő tanult a szerencsétlen esetből, és óvatosabb lett, de nem így történt.

Most a hajfestéssel vágta tropára az épphogy gyógyulófélben lévő haját.

Úgy gondolta, jó lenne befesteni a tincseit, miután észrevett néhány ősz hajszálat, ám arra nem gondolt, hogy a hajszálai nem bírnak el egy újabb kémiai hatást Állítólag már a folyamat során érezte, hogy valami nem oké, de csak a festés után kezdett el szabályosan csomókban hullani a haja. Egy TikTok-videóban be is mutatja, hogy a fésülés során egész tincsek válnak el a fejbőrétől. A történethez hozzátartozik, hogy otthoni hajfestésre vállalkozott, (ami egyébként is magában rejt egy rakás hibafaktort),  mert az volt az olcsóbb.

A nő állítólag „túltette magát” azon, hogy a haja ilyen problémás lett, és hamarosan Los Angelesbe repül, hogy őssejt- és PRP-kezelést kapjon a fejbőre. 

(Ladbible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top