nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi elleni gyűlölethullám

Tönkreteszi a népharag Tóth Gabit, a pszichológus szerint azonnali segítségre van szüksége az énekesnőnek

Rég kapott annyi szidalmat és gyalázkodást egy híresség, mint amennyit Tóth Gabi az elmúlt hetekben. Az énekesnő nem is tagadja, hogy padlóra került.

Tóth Gabi ágynak esése már intő jel, ám a pszichológus szerint nagyobb baj is lehet, ha a 33 éves énekesnő nem kér mielőbb profi segítséget. A Story magazin által megkérdezett pszichológus komolyan aggódik Tóth Gabiért.

Tóth Gabi

Tóth Gabi stílusváltása indította el a gyűlölethullámot (Fotó: Sajtószoba)

„Ebbe tényleg bele lehet betegedni, ha nincs kezelve. A mostani helyzet tartós szorongáshoz, depresszióhoz, hangulatzavarhoz vezethet, sőt eljuthat a karrierje feladásához. Úgyhogy azt javaslom, mihamarabb keressen fel szakembert, aki át tudja segíteni ezen az időszakon – magyarázza Csehák Hajnalka, aki szerint ez az állapot a családi életben is okozhat problémát az énekesnőnek. – Akibe beletaposnak, és szenved tőle, nem tud örömmel, boldogan hazamenni, és akaratlanul is másképp viszonyul magához, a családtagjaihoz. Ez rombolja a párkapcsolatát és a gyerekével való kapcsolatát is” – figyelmeztet a szakember.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Olvass még Tóth Gabiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top