nlc.hu
Életmód

Lenövesztette a haját, most teljesen ősz a fiatal anya

Videón az átváltozás: így lett festettből teljesen ősz a fiatal anya hajkoronája

Abbahagyta a hajfestést, és megmutatta az ősz hajig vezető útját.
A hajfestést abbahagyó anya haja egyre őszebben

Egy fiatal édesanya inspiráló videóban mutatta meg, hogy szakított a festett hajjal és vált szinte teljesen ősszé.

A @sarahgrayandtall nevű felhasználó két évvel ezelőtt döntötte el, hogy nem akarja tovább festeni a haját; utoljára akkor festette, amikor megszületett a kislánya. Először megijedt az ezüstös lenövéstől, de nem adta fel, és fotókkal dokumentálta a változást.

„Voltak napok, amikor fel akartam adni, és befesteni a hajamat, máskor szerettem az ősz tincseket” – írta a videóhoz. Aztán ahogy a hajával együtt a kisbabája és az önbizalma is nőtt, eljutott odáig, hogy már nem akarta befesteni, megszerette az ősz hajkoronáját, és az általa nyújtott szabadságot.

@sarahgrayandtall It’s been such a beautiful journey 🤍 We are changing the narrative, the only thing looking old around here is outdated beauty standards. #grayhair #silverhair #silverhairtransition #grayhairtransition #fyp ♬ Sunshine - Lavern

Az egyetlen dolog, ami öregnek tűnik, azok az idejétmúlt szépségideálok

– fogalmazta meg nagyon találóan az édesanya, aki azon dolgozik, hogy elfogadtassa az ősz hajat, akkor is, ha valaki fiatal. 

Az őszülés egyáltalán nem ritka fiatalabb korban, és vannak egészen extrém esetek is: egy lány 9 évesen kezdett őszülni, 25 éves korára pedig teljesen ősz lett a hajkoronája.

(Kiemelt kép: TikTok/sarahgrayandtall)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top