nlc.hu
Életmód

Ma már boldog az anyuka, akit középiskolában csúfolták ősz haja miatt

A középiskolában csúfolták ősz haja miatt, amit csak harmincévesen mert felvállalni – fotó

Shannyn Pierce hosszú éveken át rengeteg időt töltött fodrásznál, majd rájött, teljesen feleslegesen hagy vagyonokat a szalonban.

Shannyn Pierce tinédzser volt, amikor megjelentek az első ősz hajszálak, és mivel az iskolában többször is piszkálták emiatt, úgy döntött, festeni kezdi a haját. Hosszú éveken keresztül komoly összegeket hagyott ott a fodrásznál, majd harmincévesen úgy döntött, elég volt, felvállalja ősz fürtjeit, mert rájött, nincs rendben az, hogy egyesek szerint ez valami olyasmi, amit szégyellni, rejtegetni kellene. 

Ezt a lépést, amiben családja maximálisan támogatta, azóta sem bánta meg, állítása szerint rengeteg bókot kap a haja miatt, arról nem is beszélve, hogy évente közel 500 ezer forintnak megfelelő összeget spórol azzal, hogy nem megy hetente a fodrászszalonba. 

Shannyn Pierce reméli, az, hogy úgy döntött, nem festeti tovább a haját, bátorítóan hat majd azokra a nőkre, akik még nem szánták magukat rá erre a lépésre, hogy pozitív példaként tekintenek rá, hogy segíthet nekik abban, hogy elfogadják magukat. „Nem számít milyen idős, ha meg tudsz békélni önmagaddal, ha el tudod fogadni azt, amilyen vagy, akkor egy olyan nagy lépést tettél előre, amit a mai világban sokan nem tudnak megtenni. Olyan ez, mint egy szuperképesség” – tette hozzá.

Shannyn Pierce

Fotó: Shannyn Pierce/Instagram

(via Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top