nlc.hu
Életmód

Bezár és megújul az ország első McDonald'sa

Bezár az ország első McDonald’s étterme

Kiderült, miért döntött így az étteremlánc.

Vasárnaptól bezár a Régi posta utcai McDonald’s, majd az étteremlánc exkluzív éttermeként születik újjá. Várhatón szeptemberben nyitja meg újra a kapuit. Magyarország első McDonald’s étterme szinte minden elemében megújul a hazai vállalat 35. születésnapja alkalmából. A felújítás során különleges minőségű, exkluzív éttermekben alkalmazott belsőépítészeti anyagokat használnak fel.

McDonald's

Így fog kinézni a McCafé területe az átépítés után – Fotó: NOGUCHI x ​McDonal’s

Az étterem belső falait valódi látszóbeton díszíti majd. Emellett, az étteremben lévő McCafé területén a padlót és a falakat természetes fapanelekkel burkolják, míg az éttermi vendégtér többi részén, a helyszínen aprólékosan kidolgozott és felcsiszolt terrazzo burkolatot tesznek le. Az enteriőrben visszaköszön majd az étterem külsejének elegáns kőborítása: az asztalok nemcsak valódi fából, hanem gránitból készülnek. Az exkluzív megjelenés a lámpaburkolatokra is kiterjed, amelyeket rézből készítenek. 

McDonald's

Ilyen lesz majd a megújult McDonald’s vendégtere – Fotó: NOGUCHI x ​McDonal’s

Az étterem elé, a Régi Posta és az Aranykéz utca sarkára pedig egy olyan egyedi, jellegzetes felülős elem kerül, amely világszinten is csak egy-két McDonald’s-ban található meg. 

Az étteremlánc a zárás utáni első héten riksákkal szállítja át a szerencsés vendégeket az Astorián, a Margit hídnál és a Nyugati téren található éttermekbe, hogy a látogatóknak ezzel is még nagyobb élménnyé tegyék a mekizés örömét.

Kiemelt fotó: illusztráció, Graeme Robertson/Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top