nlc.hu
Életmód
Gyomorforgató dolgot szúrt ki a gyorsétteremben a pultnál várakozó vendég

Gyomorforgató dolgot szúrt ki a gyorsétteremben a pultnál várakozó vendég

gyorsétterem,

Megdöbbentő esetnek volt szemtanúja egy vendég – miközben a pultnál várakozott – Ausztráliában, a queenslandi Booval egyik McDonald’s-jában. Az egyik alkalmazott a piszkos felmosókesztyűt – amivel korábban a padlót súrolta – a sült krumpli infralámpája alatt szárítgatta. Mindezt levideózta és megosztotta a közösségi médiában.

„Épp a rendelésemre vártam, amikor megláttam, hogy az egyik alkalmazott a sült krumplit melegen tartó infralámpa alá dugta a felmosókesztyűt, hogy megszáradjon. Ugyan rászólt egy kollégája, hogy vigyázzon, mert lángra kaphat, de ő csak röhögött. Pillanatokkal később pedig már fel is szolgálták a sült krumplit” – mesélte a történteket a Yahoo! News Australia portálnak Debbie Barakat, hozzátéve: „Ez csak egy eset, de ki tudja még, mi zajlik a <<színfalak>> mögött’.

Az ausztrál McDonald’s szóvivője állítja, ez csak „egy elszigetelt incidens” volt, az éttermeikben  ugyanis rendkívül komolyan veszik az élelmiszerbiztonságot, és mindegyikben szigorú takarítási, fertőtlenítési és higiéniai eljárásokat követnek. Mint mondja, az ominózus gyorsétteremben pedig alapos továbbképzést tartanak majd minden alkalmazottnak a fertőtlenítési, higiéniai és élelmiszerbiztonsági eljárásokról.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top