nlc.hu
Életmód

Megbüntették a McDonald’s parkolójában

Megbüntették, mert túl lassan evett a gyorsétteremben

A Cambridge-i McDonald’s parkolójában időkorlátozás vonatkozik a vásárlókra, ezt nem vette figyelembe a férfi.
McDonald’s étterem parkolója

Szinte felrobbant az idegességtől a McDonald’s egyik vásárlója, miután 100 font (45 ezer forint) parkolási bírságot kapott, mert túl lassan evett a Cambridge-i gyorsétteremben.

A Shapour Meftah nevű férfit két alkalommal találkozott a testvérével, amiért egyenként 50-50 fontra büntették. Kiderült, hogy a parkolóban van egy korlátozás: a McDonald’sban fogyasztók számára csak 90 percig ingyenes a parkolás. A férfi azonban tovább időzött a gyorséttermben, ezért kapta a büntetést.

Meftah visszament a Mekibe, de ott azt mondták neki, semmit sem tehetnek az érdekében. A parkolási társaság közölte: több étteremnél van hasonló időkorlátozás, de ezek célja, hogy minden ügyfél számára biztosítsanak parkolási lehetőséget. Hozzátették, hogy a szabály jól láthatóan ki van táblázva a parkolóban.

A férfi most hivatalosan is panaszt tett, és azt reméli, nem kell befizetnie a büntetést.

Bár ezúttal elég egyértelműnek tűnik a bírság, máskor nem ilyen magától értetődő a helyzet. Egy brit anyát például azért bírságolták meg, mert ellátta a síró kisbabáját.

(Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top