nlc.hu
Életmód

Otthagyta az amish közösséget, hogy szépnek érezhesse magát

Amishként élte mindennapjait, majd egy piros bikini mindent megváltoztatott

Rosanna Miller neve a TLC egyik műsorából lehet ismerős. Rosanna amishként élte a mindennapjait, azonban az egyik évad során egy piros bikini mindent megváltoztatott.

Rosanna Miller, a TLC egykori sztárja amishként élte a mindennapjait egészen addig, amíg bele nem kóstolt az angol életstílusba. 

Rosanna Miller

Rosanna Miller (Fotó: YouTube/FYI Answers)

A nő barátjával, Johnny Detweiler-el együtt váltak híressé a TLC műsorának köszönhetően. A pár élete az egyik évad során azonban gyökeresen megváltozott. Betekintést nyerhettek abba, hogyan élnek más emberek, így nem sokkal később teljesen kiszakadtak az amish kultúrából – írja a The Sun.

Rosanna számára az igazi felismerés abban a pillanatban zajlott le, amikor felpróbált egy falatnyi bikinit.

Johnny kezdetben nem volt túlságosan lenyűgözve a látványtól, sőt, még azt is hozzátette, hogy ezzel ő nem tud együtt élni. A lány számára azonban annyira sokat jelentett, hogy teljesen elérzékenyült és a könnyeivel küszködött. 

@rosannamiller6

She’s getting so big 😩❤️

♬ Life Is Good

Annyira izgatott vagyok az angol ruháim miatt, hogy alig várom, hogy felpróbálhassam őket és mehessek a strandra

– mesélte.

Rosanna mára már a saját pólóit, illetve nadrágjait hordhatja. Elmondása alapján minden vágya az volt, hogy szépnek érezze magát, hiszen amishként erre nem volt lehetősége a szigorú öltözködési szabályok mellett.

A párnak 2022-ben született meg az első kislánya, akit Rose-nak hívnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top