nlc.hu
Életmód

17 centiméterrel növekedett a magassága a végtaghosszabbítás után

Közel 28 millió forintot költött egy férfi arra, hogy 17 centivel magasabb legyen

Egy férfi közel 28 millió forintot költött a végtaghosszabbításra. Elmondása szerint még a hosszú felépülés, illetve rehabilitáció ellenére is minden pénzt megért számára a beavatkozás.

Egy 27 éves volt haditengerészeti orvos Atlantában egy olyan döntést hozott, ami tudta, hogy az egész életét megváltoztatja majd. Úgy döntött, hogy végtaghosszabbító műtétnek veti alá magát, mivel alacsony termete miatt elutasították.

Dynzell Sigers 64 000 fontot, azaz közel 28 millió forintot költött az eljárásra, mivel az évek során a nők részéről is számos elutasítást kapott. 

A műtét előtt Dynzell elárulta, hogy a legtöbb társasági összejövetelen általában visszahúzódó és halk szavú volt, amit az önbizalomhiánya okozott – írja a Mirror.

Mindig is nagyon félénk és tartózkodó gyerek voltam. Féltem önmagam lenni, mert attól tartottam, hogy elítélnek 

-mesélte.

Dynzell Sigers magassága 165 centiméterről 182-re növekedett

Dynzell Sigers magassága 165 centiméterről 182-re növekedett (Fotó: Instagram/mrbrokenbonez)

Elmondása alapján tinédzser korában a szerelme még annak ellenére is elutasította, hogy vonzónak találta, azonban a magassága túlságosan zavarta a lányt. Véleménye szerint ez olyan mény nyomot hagyott benne, hogy egy idő után már egyáltalán nem is mert kezdeményezni. 

A másik fontos dolog, ami feltűnt számomra, hogy a tehetségem, illetve a sportszeretetem ellenére a kis termetem miatt nem voltam hajlandó belépni egyetlen iskolai csapatba sem

-mondta csalódottan.

Dynzell miután felfedezte a végtaghosszabbítás lehetőségét, szinte azonnal foglalt is időpontot. A folyamat hat külön műtétet foglal magába. Az elsőre 2022. december 21-én került sor. Az eljárásban a csontot kettévágják és egy rudat helyeznek be közé. A rúdból kiálló részek egy külső rögzítőhöz csatlakoznak, aminek segítségével fokozatosan szabályozni tudják a távolságot. 

A férfi a korábbi 165 centiméteres magasságát jelentősen sikerült megnövelni a műtétnek köszönhetően, ugyanis már 182 centiméternél tart. 

A hosszú felépülési idő ellenére is azt mondja, hogy egyáltalán nem bánta meg a beavatkozást. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top