nlc.hu
Életmód

Balázs Pali 55 éves lett

Balázs Pali 55 évesen is 38-nak érzi magát

Élő adásban köszöntötték fel a mulatós sztárt.

Balázs Pali ma ünnepli 55. születésnapját, ennek alkalmából pedig Peller Mariann és Peller Anna élő adásban köszöntötték fel. A mulatós sztár 26 évvel ezelőtt robbant be a köztudatba, amikor első nagy koncertjét adta. Az énekest évekig hosszú göndör fürtjeihez kapcsolta a közönség, amit 35 év után vágatott csak le

Balázs Pali

Fotó: Birton Szabolcs

A Reggeliben Pali elmondta, nem foglalkoztatja a kora, de 50 évesen még máshogy állt hozzá. Tény, az énekes jól tartja magát, ennek a titkát pedig meg is osztotta. 

Úgy szoktam fogalmazni, hogy lélekben 38-nak érzem magam. Fiatalokkal vagyok körbevéve, a zenekaromból és a stábomból gyakorlatilag mindenki a gyerekem lehetne a hangmérnökömön kívül. A baráti társaságomban rengeteg sportoló van, akik szintén fiatalabbak vagy hozzám hasonlóan a sport miatt picit talán konzerválja őket az élet” – fogalmazott az énekes, aki idén sok év után ismét Budapesten fog koncertezni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top