nlc.hu
Sztárok

Balázs Pali és felesége fiatalon

Így nézett ki 25 éve a göndör fürtjeivel hódító Balázs Pali

A haját mostanra levágatta, de örökre beleégett az emlékezetünkbe, hogy nézett ki nagy lobonccal!

Az idén nyáron 55. születésnapját ünneplő Balázs Pali már tiniként a fejébe vette, hogy énekes lesz, elhatározása mellett pedig ki is tartott. Kezdetben éjszakai mulatókban szórakoztatta a közönséget, 26 évvel ezelőtt azonban első nagyobb koncertjén is színpadra léphetett.

Balázs Pali régen

Nem győzte küldeni rajongóinak a saját kezű aláírásokat (Fotó: Fotocentral.hu)

Göndör fürtjeit, amik karrierje kezdetén a védjegyévé váltak, 35 év után vágatta le, döntését pedig egyáltalán nem bánta meg. Arra, hogy hosszú pályafutása alatt egyáltalán nem kerekedett ki, igazán büszke, azonban az, hogy így történt, egyáltalán nem a véletlen vagy a szerencsés gének műve. Pali imád sportolni, szerinte ez az egyik legjobb stresszoldó tevékenység, ami nem mellesleg fitten és remek formában is tartja.

Balázs Pali régen

Rengeteget utazott, hogy koncerteket adjon (Fotó: Fotocentral.hu)

Ám nem a külseje az egyetlen, ami semmit sem változott az elmúlt években: feleségével, Mónikával 26 éve ismerik egymást, egy baráti társaságban sodorta őket egymás mellé az élet. Kapcsolatuk ennyi idő után is harmonikus, felnőtt fiuk, Dávid már ki is röppent a családi fészekből.

Balázs Pali és felesége Mónika

Balázs Pali és felesége, Mónika 2016-ban (Fotó: Réti Borbála)

„Mónika velem dolgozik, az adminisztrációban, a könyvelésben segít, és nem a világ vége, ha egy hétköznap ő is szabaddá teszi magát, és kettesben elmegyünk valahová. Szeretjük a természetet, gyakran biciklizünk, kirándulunk a Pilisben, vagy a Dunán hajózunk. (…) Szeretünk nyugodtan, csendesen élni, nem hiányzik az állandó médiajelenlét, a magánéletünkkel nem keressük a feltűnést”árulta el nemrég a Meglepetés magazinban az énekes.

Balázs Pali barna hajjal

Balázs Pali barna hajjal (Fotó: Fotocentral.hu)

Hiába telt el több évtized első szárnypróbálgatásai óta, Balázs Pali nem fogy ki az ötletekből, így továbbra is hallhatunk tőle új slágereket, sőt videoklipeket is lelkesen forgat. Azt, hogy szenvedélyesen szereti a munkáját, jól példázza, hogy a tavalyi Valentin-napon debütáló klipjét kétszer kellett leforgatni, az első ugyanis túl erotikusra sikeredett.

Balázs Pali egykor és mostNyitókép: Fotocentral.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top