nlc.hu
Sztárok

Ő Balázs Pali párja

Címlapon mutatta meg ritkán látott párját Balázs Pali, több mint 20 éve van együtt Mónikával

Ritka az olyan kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolat a hazai sztárvilágban, mint az övé.

Balázs Pali több mint 20 éve alkot egy párt Mónikával. Kapcsolatuk az idő tájt kezdődött, amikor az énekes karrierje elindult.

Balázs Pali,

Balázs Pali kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolatban él – Forrás: Fem3Café – videó

„Egy baráti társaságban találkoztunk először. Mónika nem a rajongóm volt, hiszen 1997-ben még csak viszonylag szűk körben voltam ismert. (…) Szerencsésnek érzem magam, mert egy olyan nő a párom, aki nem akart lebeszélni az akkoriban merésznek tűnő álmaimról. (…) Mónika a háttérben van, de úgy érzem, a koncerteken a taps neki is szól, hiszen a támogatása nélkül nem tartanék ott, ahová elértem” – mesélte a Meglepetés magazinnak Balázs Pali, aki a karrierjét a szerelme segítségével építette fel.

„Mónika velem dolgozik, az adminisztrációban, a könyvelésben segít, és nem a világ vége, ha egy hétköznap ő is szabaddá teszi magát, és kettesben elmegyünk valahová. Szeretjük a természetet, gyakran biciklizünk, kirándulunk a Pilisben, vagy a Dunán hajózunk. (…) Szeretünk nyugodtan, csendesen élni, nem hiányzik az állandó médiajelenlét, a magánéletünkkel nem keressük a feltűnést” – árulta el az 55 éves énekes.

Meglepetés magazin - címlap

A Meglepetés magazin címlapján mutatta meg párját Balázs Pali

A párnak van egy fia, Dávid. A 20 éves fiatalember már nem lakik a szüleivel. „A fiunk a saját elhatározásából költözött el. 19 éves korában azt mondta, hogy a saját lábára szeretne állni, és önerőből kívánja megvalósítani az álmait. (…) Vannak céljai, és ez nagyon tetszik. (…) Ő is részt vállal a produkciómban. Az élő koncerteken a technikai háttér felelőse, a stábomat irányítja” – mondta el Balázs Pali.

Bővebben a legfrissebb Meglepetés magazinban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top