nlc.hu
Sztárok

Balázs Pali első szerelme

Balázs Pali beteljesületlen szerelmét dalban dolgozta fel

Az énekes az első szerelméről mesélt, ami sajnos még azelőtt véget ért, hogy elkezdődhetett volna. Sőt, az érzéseit dalba is foglalta.

Balázs Pali nagyon szerencsés, ha szerelemről van szó. Párját, Mónikát 20 éve ismerte meg, nagyjából akkortájt, amikor a karrierje is beindult. Egy baráti társaságban találkoztak, és azóta is elválaszthatatlanok, kapcsolatukból egy fiuk született, aki már felnőtt.

Bár Pali nagyon boldog kedvesével, most egy olyan emléket idézett fel, ami sokunk számára ismerős lehet: az első szerelmet. Hetedikes volt, és állítása szerint esetlen kamasz, amikor egy táborban találkozott a lánnyal.

„Egy hétig csak néztük egymást, izzadt a tenyér, remegett a láb, kiszáradt a száj. Megszólítani persze nem mertük egymást, ez a pillanat csak az utolsó este jött el. A búcsúestén, a tábortűznél elcsattant az első puszi… még csak igazi csók sem volt, de a mai napig emlékszem rá. Persze, akkor még szóba sem jöhetett ennél komolyabb, de nekünk akkor ez jelentette a mindent” – mesélte a Blikknek.

Balázs Pali

Fotó: Fotocentral/Schumy Csaba

Sajnos a dolog beteljesületlen maradt, viszont most újra felidéződött az énekesben, aki rögtön dalba foglalta az érzéseit.

„Az a szerelem beteljesületlen maradt, hiszen másnap mindenki ment haza a táborból, ám nemrég biciklizés közben valamiért belém villant ez az érzés, sőt, már egy dal is körvonalazódni kezdett bennem, ami végül testet is öltött.”

Az Első szerelem című dalát itt tudod meghallgatni:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top