Sztárok

Nem hinnénk, hogy felismernétek Balázs Palit az utcán – óriásit változott az énekes

Szinte rá sem lehet ismerni Balázs Palira, aki 35 év után megvált hosszú, göndör hajától, de most ismét változtatott. Új megjelenését Bon Jovi inspirálta.

Fonogram-díjat nyert a hétvégén Balázs Pali a Majd holnap írok című albumával. A díjátadót a koronavírus-járvány ellenére megtartották múlt szombaton. Az énekes második fénykorát éli, amit annak is köszönhet, hogy változtatott a a megjelenésén, 35 év után levágatta a haját. Szerintünk nincs olyan ember az országban, aki ne emlékezne Balázs Pali hosszú, göndör fürtjeire.

Balázs Pali göndör fürtökkel (Fotó: Facebook)

Balázs Pali göndör fürtökkel (Fotó: Facebook)

„Az idő múlásával, minden és mindenki változik. Szükség van a vérfrissítésre, épp úgy, ahogyan a legnagyobb világsztároknak is. Ott van például Bon Jovi. Mindig is sikeres volt, mégis időről időre megújul, ami engem nagyon inspirál” – mondta a Borsnak az énekes, aki most ismét egy nagyot változtatott a megjelenésén. Balázs Pali göndör fürtjei teljesen eltűntek, haját sötétbarnára festette. Az új megjelenésen tényleg látszik, hogy Bon Jovi inspirálta. Annyi biztos, hogy az énekest már nehezebben ismernénk meg az utcán göndör fürtjei nélkül.

Rá sem lehet ismerni az énekesre, annyira megváltozott (Fotó: Facebook)

Rá sem lehet ismerni az énekesre, annyira megváltozott (Fotó: Facebook)

Még több cikk az énekesről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top