TV-sztárok

Az 50 éves Balázs Palin nem fog az idő

Balázs Palin nem látszik a kora – nemrég lett ötvenéves, de pont ugyanúgy néz ki, mint amikor először lépett színpadra. Pedig azóta eltelt 22 év...

Balázs Pali semmit nem változott az elmúlt 20 évben, és ezt most szó szerint értsd. A göndör fürtjeiről ismert énekes még mindig csúcsformában van, rengeteget van színpadon, emellett pedig a Magyar Művész Foci Válogatott tagja, amellyel nagyon jó eredményeket érnek el. Nemrég kidobott egy új dalt is, amihez az egyik torna alkalmával készített videoklipet Pali. Nemrég töltötte be az 50-et, a Reggeliben pedig elmesélte, hogyan lepték meg a barátai. 

„Több kis csapattal ünnepeltem, családdal, barátokkal. (…) Az egyik baráti társasággal lábtenisztornát szerveztünk, az volt a kérésük, hogy így ünnepeljünk. Ettünk, ittunk, fociztunk, fröccsöztünk a Dunán. Ekkor még a rendőrök is felköszöntöttek, akik éppen igazoltatni készültek” – mesélte Balázs Pali, aki egyébként ugyanúgy néz ki, mint amikor megismerte a közönség, ezt pedig egy régi videóval bizonyítjuk. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top