Sztárok

Balázs Pali 35 év után vágatta le a haját, alig ismertünk rá

Harmincöt év után fontos döntést hozott a népszerű énekes – szinte rá sem lehet ismerni Balázs Palira.

Balázs Pali védjegye a hosszú haja volt, de nemrég megvált tőle. „Az ötvenedik születésnapomon lezártam egy korszakot az életemben. Hálás vagyok a sorsnak, hogy átélhettem azokat a nagyszerű élményeket, amiket az énekesi pályámtól és a közönségemtől kaptam huszonkét éven keresztül. Nagyobb zenei továbblépést álmodtam meg magamnak, mivel úgy érzem, hogy szerzőként és előadóként is van még bennem tartalék bőven a jövőre nézve. Számomra a 2019-es esztendő minden szempontból erről fog szólni. Új album, új zenei irány, új színpadi megjelenés. Épp a 18. lemezem stúdiómunkái közben vetődött fel bennem, hogy ezúttal a külsőségekben is tovább kellene lépnem. Úgy éreztem, annyira fiatalos, trendi slágerek születtek, hogy a hajam átalakítása is időszerű. Bevallom, elsőre elég bizarrnak tűnt az ötlet, de másnap reggel, miután felébredtem, azt mondtam, végül is miért ne?” – meséli a zenész.

Balázs Pali teljesen más rövid hajjal

Pali nem is tétlenkedett, az elhatározást tett követte, s amint elkészült a frizura, új időszámítás vette kezdetét az életében. „Azt hittem, lelkileg nem lesz ilyen könnyű elengednem a hosszú hajat. Harmincöt év hosszú idő, s ebből huszonhármat már országosan ismert előadóként töltöttem. Mégis gördülékenyen történt minden! Eddig csak szűkebb baráti körben mutattam meg az új fotósorozatot, de mindenkitől csak elismerő visszajelzést kaptam. Többek szerint az új imázs új dimenziót is jelent majd a pályafutásomat illetően.”

A továbbfejlődés nemcsak a frizurán, hanem az énekes ruháin és amint említettük, zeneiségében is felfedezhető. A készülő új dalok mögött komoly szakmai stáb áll, s néhány felvételt már szélesebb művészi körben is teszteltek. Az eredmény minden várakozást felülmúlt, hiszen a visszajelzések alapján a zenész egyértelműen jó döntést hozott.
„2019 minden szempontból az én évem lesz! – mondja határozottan Balázs Pali. – Valentin-napon, február 14-én debütál az első dal a megújulás jegyében, Majd  holnap írok címmel. Budapest belvárosában  forgattunk hozzá  egy  látványos videóklipet. Amikor a tizenhét éves fiam meglátta a végeredményt, annyit fűzött hozzá, hogy van egy megérzése, de csak néhány hét múlva mondja el. Bízom benne, hogy egyre gondoltunk…”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top