Sztárok

Ez aztán a keleti nyitás: Iránban forgatott klipet Balázs Pali

Festői helyszínen énekli ki lelke minden fájdalmát Balázs Pali. Kis híján csadoros nők is kerültek a videóba.

Sajnos nem derül ki, hogy a nyaralást kötötte össze a munkával, vagy eleve klipet forgatni indult a Perzsa-öbölbe Balázs Pali. „Számomra a Közel-Kelet egy mesés hely, a maga összes ellentmondásával és politikai helyzetével. Így nem is volt kérdés, hogy Iránban járva készítsek klipet az új lemezem egyik legszebb dalához, a Sírd ki magad című lírai szerzeményemhez” – mondta az énekes.

Persze az „Iránban járva” ez esetben egy puccos szigetet jelent gazdag turisták számára, szóval kb. annyira lehet mesés, mint Siófok a főszezonban. Amit viszont Siófok nem tud, az a tengerparton veszteglő, ötven éve zátonyra futott halászhajó „csontváza”, mely drámai hátteret kölcsönöz bármilyen lírai dalnak.

A rajongóinak élő Balázs Pali a Borsnak azt is elmondta, helyi statisztákkal is szeretett volna dolgozni, ennek azonban praktikus akadályai voltak. „Kiderült, hogy 15 korbácsütéssel büntették volna őket, ha a válluk véletlenül látszik a felvételen” – avat be az énekes a mesés kelet titkaiba.

A mulatós zenész mindenesetre ezzel a videóval beállt a tengerben térdig gázolva szívszaggató balladákat éneklő elődei hosszú-hosszú sorába, amihez természetesen ezúton is gratulálunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top