nlc.hu
Sztárok

Balázs Pali magazinműsora

Elszámol negyedszázados karrierjével Balázs Pali

Negyed évszázad telt el, és az ország egyik legnépszerűbb énekese Balázs Pali. Most a YouTube-ra költözik, és egy kéthetente jelentkező magazinműsorban vesézi ki az elmúlt 25 évet.

Kristálytisztán emlékszik arra a pillanatra Balázs Pali, amikor Telekgerendásról Budapestre költözött zenei karrierje beindítása érdekében. „Egy egészen másik világból jövök, ahol a ház körüli teendők, az állattartás és gondozás mindennapos elfoglaltságnak számítottak. A fekete-fehér TV-n ismertük csak a sztárokat a Zenebutikból. Akkor még elképzelhetetlen volt számomra, hogy egyszer majd én is szerepelhetek hasonló zenei műsorokban” – mondta a Sláger FM-en Sláger Kult című műsorában Sándor András műsorvezetőnek az énekes, akit 19 évesen három lemezre szerződtettek, és ennek köszönhetően a zenei karrierje egy csapásra beindult. 

Fotó: Balázs Pali Facebook oldala

Fotó: Balázs Pali Facebook oldala

„25 éve vagyok a pályán, tele csodálatos emlékekkel. Rengeteg szeretetet kaptam és kapok a közönségtől a mai napig. Két évvel ezelőtt kezdett el bennem megfogalmazódni, hogy ebből szeretnék még többet visszaadni. Ezért a Youtube csatornámon elindítottam egy műsort, ’25 éve veletek’ címmel – közölte Balázs, és arról is beszélt, hogy az adásokban rengeteg kulisszatitkokról rántja majd le a leplet. – Még nekem is szoknom kell ezt a szerepet, hogy egyedül, egy kamerába beszélek, de nagyon élvezem ezt az időutazást. Jó érzés megosztani azt a sok szép élményt, emléket, a háttérben lévő történéseket – hogyan készül egy dal, egy klip – amelyek az elmúlt 25 évben körülvettek. Emellett készülök a 20. jubileumi lemezemmel is, amelyen 11 saját dal lesz új stúdióban rögzítve, új zenei köntösben.” 

Vajon arról is mesél majd, hogy milyen érzés volt levágatni a haját. Tavaly az nlc-nek elmondta

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top