nlc.hu
Életmód

Hamisítják a SZIN belépőit - figyelmeztetnek a szervezők.

Kiderült: hamisítják a közkedvelt magyar fesztivál jegyeit!

A Szegedi Ifjúsági Napok szervezői szerint több felületen kínálnak hamis belépőket a fesztiválra.

A szegedi Coca-Cola (Szegedi Ifjúsági Napok) SZIN idén ünnepli az 55. születésnapját. A hagyományos „nyárzáró” fesztivál iránt komoly érdeklődés tapasztalható: a bérletek szépen fogynak, ami a hamisítók figyelmét is felkeltette – írja a Népszava.

Az augusztus 23-26 között zajló Szegedi Ifjúsági Napok szervezői több bejelentést is kaptak arról, hogy online piactereken, közösségi felületeken

hamisnak tűnő belépőjegyeket árulnak a nyárzáró fesztiválra.

Vigyázz: hamisítják a közkedvelt magyar fesztivál jegyeit!

„Más jegyrendszerből, más rendezvényre szóló jegyet használnak fel, amit a QR-kód, ár, helyszín és egyéb adatok módosítása után a Szegedi Ifjúsági Napokra érvényes jegyként tüntetnek fel” – mondja Kolonics Erika, a Coca-Cola SZIN főszervezője. Kéri a látogatókat, hogy jelezzék, ha gyanús jegyre bukkantak és legyenek óvatosak a másodkézből vásárolt jegyekkel. Legjobb, ha csak tiszta forrásból, hivatalos jegyárusítóktól veszünk belépőt.

Bár a SZIN szervezői

feljelentést tettek a hamisított jegyekkel kapcsolatban,

az is tudomásukra jutott, hogy valós jegyek is többször kerülnek forgalomba különböző fórumokon. Ez esetben a szervezők tehetetlenek, mert érvényes jeggyel az tud bejutni a fesztiválra, aki először mutatja be a beváltáskor a jegyen lévő QR kódot. Ezért is érdemes hivatalos forrásból venni belépőt.

A szabadpiacon feltűntek olyan passzok is, melyek a nagyszínpad backstage-ébe ígérnek bejutást. A szervezők arra figyelmeztetnek, hogy ilyen passzok soha, semmilyen fesztiválon, a Coca-Cola SZIN-en sem kerülnek forgalomba.

„A Szegedi Ifjúsági Napokra érvényes belépőjegyeket kizárólag a saját honlapunkon, a www.szin.org weboldalon, illetve jegypénztárunkban, a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpontban lehet vásárolni” – mondja Kolonics. „Ajánljuk figyelmetekbe partnerünk,

a TicketSwap B.V. által üzemeltetett www.ticketswap.hu

online jegyek adásvételét lebonyolító platformot, ahol az eladásra szánt jegy érvényességét a jegyrendszerünk minden esetben ellenőrzi a diákjegyek kapcsán pedig a Diverzum a hivatalos partnerünk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top