nlc.hu
Életmód

Extrém nyereményjátékkal rukkolt elő a Subway

Egy életen át ingyen szendvics jár annak, aki felveszi a Subway keresztnevet

Az augusztus elsejétől negyedikéig tartó akciót Amerikában tartják és kell hozzá amerikai állampolgárság, meg persze a Subway név elképesztő szeretete.

Egy életen át ehet Deli Hero szendvicseket az a Subway-rajongó, aki hajlandó felvenni keresztnévnek a Subwayt. A játékra augusztus elseje és negyedike között lehet jelentkezni a SubwayNameChange.com oldalon, és akit kisorsolnak a játék során, beleegyezését kell adnia a névváltoztatásba – írja a CNN.

A cég azt ígéri, hogy megtéríti az összes névváltoztatással kapcsolatban felmerülő költséget. A nyeremény átvételétől számított négy hónapon belül a verseny győztesének háttérellenőrzésen kell átesnie, és igazolnia kell a névváltoztatást.

Subway szendvicsező

Kiszolgálás egy amerikai Subwayben (fotó: Brandon Bell/Getty Images)

A játékkal a Subway szeretné megjutalmazni a szuperrajongóit. 2022-ben egy szuperrajongó két napig táborozott, hogy egy lábhosszúságú tetoválást készítsen a Subway Series logójáról, cserébe az ingyenes Subway-ért cserébe.

A hónap elején a Subway bemutatott egy új szendvicset, amely felvágottakat tartalmaz, amelyeket az éttermekben a helyszínen szeletelnek fel, nem pedig előre adagolnak. A „Deli Hero” kollekció bemutatása érdekében a lánc egy több mint két évig tartó felújítást hajtott végre a Subway szerint, amely „a márka valaha volt egyik legösszetettebb változtatásának” nevezte. Több mint 80 millió dollárt fektetett be hússzeletelőkbe, és több mint 20 000 étterembe telepítette őket. Az új szendvics debütálása óta a Subway azt állítja, hogy több mint kétmillió Deli Heroest adott el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top