nlc.hu
Életmód

Káoszt okozott egy influenszer New Yorkban

Óriási káoszt okozott a felhívásával egy influenszer New Yorkban, megbénította a belvárost

Több ezer embert csődített Manhattanba, ingyen ajándékokkal hitegetve őket.

A legmagasabb szintű készültséget rendelte el New York rendőrsége pénteken, miután egy közösségi médiasztár több ezer fős tömeget csődített össze ingyen ajándékokat ígérve. A különböző közösségi médiaoldalakon több millió követővel rendelkező Kai Cenat szerdai élő bejelentkezésében hirdette meg, hogy péntek délután egy kamionból különböző műszaki eszközöket, köztük játékkonzolokat ad ingyen annak, aki a Manhattan közepén fekvő Union Square-re kilátogat, és válaszol néhány kérdésre.

A tömeg pénteken kora délután kezdett gyülekezni a belvárosi téren, emiatt a forgalmat el kellett terelni.

A rendőrség először kettes fokozatú készültséget rendelt el, hogy biztosítsa a környék rendjét, majd a legmagasabb, katasztrófák esetére fenntartott négyes készültségre emelte, mozgósítva minden rendelkezésére álló egységet, amikor a tömeg több ezresre növekedett. A nagyobb káosz elkerülése érdekében a metrók sem álltak meg a közeli állomáson.

Közben a tömeg a téren várta, hogy kedvence megjelenjen, a 21 éves influenszer később egy autóban elhagyta a helyszínt. Arról nem tudni, hogy az ígért ajándékokból bármelyik rajongó részesült volna.

Kai Cenat

A káoszt okozó influenszer, Kai Cenat – Forrás: Instagram / @kaicenat

A rendőrök a tömegből többeket előállítottak, a történtek miatt pedig Kai Cenatot is őrizetbe vették.

(MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top