nlc.hu
Életmód

Menedzsmentváltás történt a Duna Medical Centernél.

Eladták a legnagyobb budapesti magánkórházat

A Duna Medical Center magánkórház ukrán helyett török tulajdonba kerül.

A Duna-parti magánkórház alapító tulajdonosa, az ukrán milliárdos Igor Iankovszkyi a török Liv Hospital Groupnak adja át a Duna Medical Center menedzsment jogait. Igor Iankovszkyi 2014-ben kezdett bele a legalább 13 milliárd forintot felemésztő gigaberuházásba – írja Forbes.

kórházi ágyak

Most viszont egy török magánkórházlánc, a Liv Hospital Group

veszi át a Duna Medical Center működtetését – írja az Economx. A Duna-parti magánkórház új neve Liv Hospital Duna Medical Center lesz, a Liv Hospital Group nyolcadik tagjaként. A menedzsment jogokat megszerző Liv Hospital Group jelentős beruházást tervez azért, hogy a Liv Hospital DMC a magyar magán-egészségügyi piac meghatározó szereplője maradhasson.

A Liv Hospital Group 30 éves kórház működtetési tapasztalatával a török magán-egészségügyi piac meghatározó szereplője. Céljuk, hogy a Liv Hospital Duna Medical Center egy-két éven belül a legmagasabb nemzetközi sztenderdeknek megfelelő referenciaintézmény legyen a régióban és Európában egyaránt.

Duna Medical Center épületét Magyarországon szinte egyedüliként

 kifejezetten kórházi épületnek tervezték és építették fel a közelmúltban. A közel 20 ezer négyzetméter alapterületű, 12 emeletes klinikán a járóbeteg részlegen minden orvosi szakág megtalálható, a fekvőbeteg ellátást 7 jól felszerelt műtő, az intenzív ellátás képessége, valamint egy teljes kapacitás esetén 130 ágyas fekvőbeteg részleg szolgálja ki. A magán-egészségügyi szolgáltató több másik céggel közösen

Törökország 13 városában 27 kórházat működtet,

ahol évente közel 30 ezer egészségturisztikai pácienst fordul meg a világ 85 országából. A török magánegészségügyi csoport intézményeiben többek között kozmetikai, bőrgyógyászati, esztétikai és ortopédia beavatkozásokat is végeznek, de a makacs sebektől az égési sérülések kezeléséig széles spektrumú kezelési megoldásokat kínálnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top