nlc.hu
Életmód
Több dunántúli településről is kivonul

Több magyar városból is végleg kivonul a Magyar Telekom

Számos dunántúli településen élő ügyfeleinek kiszolgálását adja át más szolgáltatónak a Magyar Telekom részben vagy egészben. A váltás sok változással jár.

A Magyar Telekom Nyrt. és a ViDaNet Zrt. megállapodást kötött. Emiatt az érintett településeken élő ügyfelek számára december elsejétől utóbbi cég fogja biztosítani az otthoni internet- és hangszolgáltatást – írja az Economx. Ettől a naptól a Magyar Telekom a tévészolgáltatást is megszünteti.

Több magyar városból is végleg kivonul a Magyar Telekom

Az otthoni internet- és hangszolgáltatásokat

a jogviszony megszakítása nélkül, az előfizetői szerződések lényeges feltételeinek változása nélkül, változatlan havi díjon fogja biztosítani a ViDaNet Zrt. A tévé szolgáltatás kapcsán a levél kézhezvételét követően, de még ebben az évben, a ViDaNet Zrt. munkatársai felkeresik az érintett ügyfeleket és ismertetik az igénybe vehető TV díjcsomagjaikat. Szerződéskötés után, előre egyeztetett időpontban megkezdik a tévészolgáltatást.

A változás az alábbi településeken élő,

Telekom lakossági és üzleti, vezetékes internet-, hang- és TV szolgáltatásokkal rendelkező ügyfeleit érinti:

Csököly, Dunakiliti, Gige, Győrújfalu, Jákó, Kadarkút, Kaposfő, Kiskorpád, Mezőcsokonya, Mosonmagyaróvár, Naszály, Rinyakovácsi, Somogysárd, Tata, Vámosszabadi.

Ezeken a településeken sem minden ügyfél lesz érintett, akik igen, azok levélben kaptak értesítést. A mobil-előfizetéseket a változás nem érinti. A Telekomot váltó ViDaNet Zrt a szolgáltatásokat a meglévő jogviszonyok megszakítása- és az előfizetői szerződések lényeges feltételeinek változása nélkül, változatlan havi díj fejében fogja biztosítani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top