nlc.hu
Életmód

Repülőből alakította ki a házát

Teljesen egyedi, többszobás házat alakított ki egy repülőből

A férfi költséghatékonyság miatt döntött úgy, hogy házzá alakít egy régi repülőt. Ma már bárki kibérelheti tőle az otthonát.

Jon Kotwicki pilóta házzá alakított át egy régi, DC-6 típusú repülőgépet, ami most egy erdő szélén áll az alaszkai Big Lake mellett.

A repülőgépből csak a pilótafülke maradt meg, viszont kialakítottak benne egy hálószobát, egy vendég hálót, egy zuhanyzós fürdőszobát, egy konyhát, egy nappalit. A rakodótér ajtaja most is működik. Az egyik szárny tetejére pedig egy menő terasz került. A ház megálmodója azt tervezi, hogy hamarosan egy jakuzzi is lesz majd a másik szárnyon. 

Repülőgépből ház készült

(fotó: TikTok)

Kotwicki elmondta, hogy mivel a fa elképesztően drága, a repülőgéppel pedig egy háza fele már tulajdonképpen megvan, így olcsóbban tudta “felépíteni” az otthonát. 

„Egy repülésszimulátort is beépítünk a pilótafülkébe, mert minden repülőgépháznak szüksége van egy repülésszimulátorra” – mondta a büszke tulajdonos, aki házát az Airbnb-n is elérhetővé tette. Nem ő az egyetlen, aki “itt-ott” átalakít valamit egy repülőn. Egy férfi például miniházakat készített régi repcsikből. Mások minihotelt csináltak jumbo jetből.

@supercarblondie There'll definitely be no red eyes on this plane! 😅🔥 | 🎥 @fly8ma #renovation #coolhouse #DIY ♬ original sound - supercarblondie

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top