nlc.hu
Életmód

Kern András rendszeresen tilosban áll meg egy pékség előtt.

Kern András olyat tud, amit senki: sima rendszámmal is ingyen parkol Budapest szívében

Kern András kedvenc péksége a Margit hídnál van; ott szokták szpottolni, amint tilosban parkol pár percig.

Kern András Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész szereti a péksütit, meg azt is, ha nem kell érte sokat gyalogolni. Ez a két tulajdonsága azonban rendszeresen szabálysértésbe sodorja őt, amikor a Margit-híd budai oldalán lévő Frankel Leó utcai Lipóti pékségben igyekszik hozzájutni mindennapi betevő túrós pitéjéhez.

Kern András az Elvarázsolt dollár című filmben

Kern András az Elvarázsolt dollár című filmben

Kern illegális parkolási szokásainak már egészen hosszú lajstroma van a neten,

a második kerület polgármestere, Örsi Gergely nemrég Facebookon el is igazította őt a szabályos parkolás hogyanjáról és mikéntjéről:

Az ismert művész veszélyeztette a zebrán áthaladó gyalogosok biztonságát, akiknek nem feladata tahóparkoló autók kerülgetése. De veszélybe sodorta a Margit körúton szabályosan haladó autósokat is, akik szintén nem számítanak a gyalogátkelőről kitolató autóra.

Őrsi egy füst alatt meg is fenyegette, hogy ki fognak tenni a járda közepére  egy  virágokkal teli parkolásgátló növényládát. Legutóbb csütörtökön fotózta le Kern Toyotáját a 444 olvasója, amint a járda közepén várja, amíg gazdája előkerül a pékségből betevő túrós sütijével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top