nlc.hu
Sztárok

Kajdi Csaba véleménye

Kern András tilosban parkolt, Kajdi Csaba reagált rá

A Kossuth- és Jászai-díjas színművész nem először hibázott.

Kern Andrást kétszer is lefotózták, ahogyan egy belvárosi pékség bejáratáig hajt a kocsijával, ezzel tilosban megállva. A színész az üggyel kapcsolatban ezt nyilatkozta: „Nagyon kellene oda egy parkoló, mert lehetetlenség megállni a közelben. Jó lenne, ha lenne ott egy hely, ahol szabályosan parkolhatna, aki autóval érkezik és siet”mondta Kern. A II. kerület polgármestere, Őrsi Gergely a Facebook-oldalán szólalt meg a történtekről, ahol többek között ezt írta: „Ezzel az ismert művész veszélyeztette a zebrán áthaladó gyalogosok biztonságát, akiknek nem feladatuk tahó parkoló autók kerülgetése.” Kajdi Csaba is reagált, ám ő más oldalról közelítette meg az esetet.

Kajdi Csaba

Kajdi Csaba (Fotó: Nagy Zoltán)

„Nekem erről az a véleményem, elvonatkoztatva a Kern Andrástól, a saját példámon, hogy sajnos az van, hogyha te ismertségre teszel szert, akkor tőled a társadalom elvárja a példamutatást. Ez egyrészt jogos, de a másik oldalon te is egy halandó ember vagy. Tehát neked nem lehet gyorshajtani, te nem foghatod meg a telefont, te nem ihatsz az autóban. Tőled elvárnak mindent, te nem lehetsz átlagember onnantól kezdve” – mondta a Sláger FM-en a híresség, amit a 24.hu a VIASAT3 videójában szúrt ki

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tölti egy napját Kajdi Csaba, kövesd élőben az Adom a napom mai epizódját itt is, az nlc oldalán, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top