nlc.hu
Sztárok

Az Adom a napom mai vendége

Geszti Péter Kajdi Csabáról: „Azt is mondhatnánk, hogy korunk hőse”

Az Adom a napom mai vendége nem a visszafogott stílusáról híres.

Kajdi Csaba ismert modellügynök, és rajongott influenszer. A legértékesebb magyar magyar celebek listáján a 17. helyen szerepel. Zsűrizett már a TV2 műsoraiban, és a bulvár is szereti. Egy igazi megmondóember, aki Geszti Péter szerint sosem hallgatja el a véleményét a nyilvánosság elől. 

Kajdi Csaba

Kajdi Csaba (Fotó: TV2)

„Mai vendégem valamihez nagyon ért. Azt is mondhatnánk, hogy korunk hőse. Már az indulás sem volt éppen hétköznapinak mondható. A szépségiparban kezdte modellként, majd átállt a másik oldalra és ő fedezte fel az újabb és újabb modelleket, például Mihalik Enikőt. Aztán a véletlen nyitott előtte egy másik utat is. Ahogy én a kilencvenes években poénból lettem rapper, ő így lett néhány éve influenszer. Mára az egyik legnépszerűbb videós véleményvezér, aki nem csak márkákat tud az egekbe emelni, de csípős nyelvével embereket is a mélybe rántani. És, hát meg is teszi… Az ő esetében talán nem is olyan ritka, hogy adja a napját. De ma nekem adta. Most pedig megőrülsz, megvadulsz!” – mondta az nlc-nek Geszti. Kajdi Csaba egyébként korábban arról beszélt a hvg-nek, hogy ő maga mennyire bírja a kritikát.

„Bírom a kritikát, azt, ha valaki nem ért egyet velem. Azt viselem csak rosszul, ha szándékosan sértegetnek, bántani akarnak. Különösen ha a nemi identitásommal kapcsolatban teszik ezt. De ha szembesítenek a tévedéseimmel, az teljesen rendben van. Akkor viszont rosszul érzem magam, ha megbántok valakit azzal, amit mondok, ahogy például Iszak Esztert egy tévéműsorban. Rólam nagyjából lepereg, ha valaki rajtam köszörüli a nyelvét. Az igazságtalanság viszont nagyon zavar, és ennek mindig hangot is adok. Ha valamiért népszerű vagyok, akkor az pont ez, hogy ki merem mondani az érzéseimet.” 

Ha pedig érdekel 5 érdekesség Kajdi Csabáról, akkor kattints ide a cikkért! 

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tölti egy napját Kajdi Csaba, kövesd élőben az Adom a napom mai epizódját itt is, az nlc oldalán, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top