nlc.hu
Sztárok

Kajdi Csaba élete

5 érdekesség Kajdi Csabáról

Az Adom a napom mai adásában Kajdi Csaba, művésznevén CYLA mutatja meg, mivel tölti egy napját.

Kajdi Csabát előbb a hazánk egyik legnagyobb modellügynökségének számító Visage vezetőjeként és tulajdonosaként, illetve két jelentős nemzetközi karriert befutott magyar modell, Ebergényi Réka és Mihalik Enikő felfedezőjeként ismerte meg az ország, újabban pedig a magyar celebvilágnak és influenszerkultúrának görbe tükröt tartó Instagram-karrierje révén szerez egyre több hírnevet. Íme néhány érdekesség, amiket lehet, hogy még nem hallottál róla.

Kajdi Csaba

Kajdi Csaba

  1. Csaba Budapesten született, iskoláit Magyarországon végezte. Pasaréten járt általános iskolába, majd elvégzett egy szakmunkásképzőt kereskedelmi vonalon, végül az Eötvös gimnáziumban érettségizett le estin. Főiskolai tanulmányait PR és kommunikáció szakon végezte a Kodolányin, majd a Magyar Televíziónál helyezkedett el. A televízió után egy modellügynökségnél kezdett el dolgozni, majd fél évvel később megalapította saját ügynökségét, a Visage modellügynökséget.
  2. Anyanyelvi szinten beszél magyarul és franciául, és megtanult portugálul, angolul, németül.
  3. Dédszülei francia arisztokraták voltak. Dédnagyapa: Bálint Rezső, festőművész, dédnagymama: (Berger) Windt Júlia, galériatulajdonos volt Párizs-ban (3 gyermekük született).
  4. Több, mint 3 esztendeje van jelen a Youtube-on, ahol több mint 750 Cyla-sztori jelent meg, több mint 10 millió megtekintéssel.
  5. Egyik rokonának, Évának József Attila is udvarolt, ezt az egyik családját bemutató videós posztban árulta el. A családja amúgy is művészfamília: „Olyan környezetben nőttem fel, ahol körbevett a divat, a művészet. A dédnagyapám Bálint Rezső festőművész, a dédnagyanyámnak képgalériája volt Párizsban. A család baráti köréhez tartozott Ady Endre, Czóbel Béla, Joseph Csaky, az egyik legnagyobb magyar kubista szobrászművész. Sok időt töltöttem a nagymamámnál Párizsban, és az ő nagynénjénél, Révai Évánál, aki kiegészítőket tervezett nagy divatházaknak.”

+1 Nem szokott sztároktól szelfit kérni, de Csepregi Éva esetében ezt megtette. Kamaszkorának meghatározó zenei élménye volt a Neoton, akiknek mai napig a rajongója.

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tölti egy napját Kajdi Csaba, kövesd élőben az Adom a napom mai epizódját itt is, az nlc oldalán, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top