nlc.hu
Sztárok

Kajdi Csaba a megcsalásról

Kajdi Csaba a megcsalásról: „Tőlem mehet jobbra, balra, nem akadok ki, csak akkor engem hagyjon békén”

A modellügynökség vezetője kicsit sem féltékeny típus, de ha kapcsolatban van és valaki a párja körül legyeskedik, szereti képbe tenni az udvarlót.

Kajdi Csaba híres a csípős nyelvéről és nem riad vissza attól, ha véleményt kell formálnia valakiről vagy valamiről. Cyla saját magánéletéről és érzéseiről is hasonló őszinteséggel szokott mesélni. Legutóbb például azt fejtegette, ő nem egy féltékeny típus, és nem tud azonosulni azzal a magatartással, mikor valaki nyomoz a párja után.

Kajdi Csaba

Fotó: TV2

„Én sose voltam ilyen, nem vagyok féltékeny típus. Egyetlen dolgot szoktam csinálni, ha kapcsolatban vagyok, amikor azt látom, hogy valaki ott legyeskedik a párom körül, azonnal odalépek, bemutatkozom és tudtára adom, hogy mi a helyzet. El pulykakakaskodom ott, de inkább viccesen. Viszont ha valaki állandóan nyomozgat, a másik után jár, az inkább a saját magunkba vetett hitünkről szól. A kishitűség is benne van ilyenkor rendesen” – árulta el a 95.8 Sláger FM-en RádiósCyla, aki egy esetleges megcsalást is higgadtan kezel.

„Ha menni akar, menjen. Tőlem aztán mehet jobbra is, balra, nem akadok ki. Még akkor sem, ha lebukik, csak akkor engem hagyjon békén. Ha eléggé szereted magad, inkább elengeded a másikat. Nekünk kell eldöntenünk, hogy mi az a pont, amit megengedünk, hogy megtehessenek velünk szemben” – tette hozzá a Sláger Reggelben RádiósCyla.

A teljes beszélgetés ITT visszahallgatható. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top