nlc.hu
Sztárok

Kajdi Csabának ez a véleménye Tóth Gabiék válásáró

Ezt gondolja Kajdi Csaba Tóth Gabiék válásáról

Nem rejtette véka alá a véleményét.

Kajdi Csaba, azaz Cyla, aki az elmúlt években többször kritizálta már az énekesnőt, most sem hagyta szó nélkül Tóth Gabi és Krausz Gábor válását. Az influenszer Franciaországból tartott hazafelé éppen, amikor megtudta, hogy a pár hatéves kapcsolatának vége szakadt.

Kajdi Csaba

Fotó: TV2

“Mélykereszténység, a hitemért bántanak, minden volt, hallgattuk! Azt tapasztaltam az állatvilágban, hogy addig nem engedi el az asszonyka az egyik indát, amíg meg nem fogja a másikat”
– magyarázta az Instagram-történetében Cyla, akinek szavait elsőként a 168 óra idézte. Szerinte pár hónap múlva minden kiderül az énekesnő és a séf válásának pontos okairól. A videó azóta a TikTokra is kikerült.

Kajdi Csaba sokszor felemeli a hangját, ha valamivel nem ért egyet, és nem áll távol tőle az sem, ha valakit vagy valamit kritizálni kell. Habár az esetek nagy többségében Cyla vicces sztorikkal szórakoztatja követőit, de sokszor a képébe mondja másoknak, mit csinálnak rosszul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top