nlc.hu
Sztárok

Kajdi Csaba a magyarokat kritizálta

Kajdi Csaba kemény kritikát fogalmazott meg a magyar társadalomról – videó

Szerinte a magyarok mindent csak tűrnek.

Kajdi Csaba sokszor felemeli a hangját, ha valamivel nem ért egyet, és nem áll távol tőle az sem, ha valakit vagy valamit kritizálni kell. Habár az esetek nagy többségében Cyla vicces sztorikkal szórakoztatja követőit, de sokszor a képébe mondja másoknak, mit csinálnak rosszul. 

Kajdi Csaba

Fotó: TV2

Legutóbbi TikTok-videójában arról beszélt, hogy a magyar ember mindent mosolyogva tűr, ezáltal jóformán velünk bármit meglehet csinálni. 

Itt vagyunk Magyarországon, 40 százalékos infláció, tudod, ismered a sztorit, élelmiszerár, egészségügyi helyzet… és mi mosolygunk. Anyukám, státusztörvény, mosolygunk, kinyírjuk a pedagógust, mosolygunk. Most is lesz valami… kinyírjuk a magánszínházakat, mosolygunk. Lölő vagyona robbant megint pár milliárdot, mosolygunk, kastélyprogram, mosolygunk, elvesznek mindent, mosolygunk. Mi mindenhez mosolygunk, meg se szólalunk, egy percig nem háborgunk, érted. Hála a jó égnek! Még csak az kéne, anyukám, mennyi meló lenne! Húzzuk-vonjuk a törvényeket magunkra, a lovettát szedjük ki, köpködjük az EU-t, mosolygunk” – fogalmazott Cyla, a követői pedig kivétel nélkül egyetértettek vele. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top