nlc.hu
Sztárok

Kajdi Csaba véleménye a celebekről

Kajdi Csaba véleménye: legyen érettségije annak, aki a tévében szerepel

A influenszer nem először szúr oda a hírességeknek.

Kajdi Csaba a Fókusz stábjának beszélt arról, hogy szerinte milyen embereknek kellene gondolatokat közvetíteni a tévében. A hírességnek az a véleménye, hogy akik érettségi hiányában szerepelnek a televízióban, azok nem mutatnak jó példát a fiataloknak.

„Az ember szerepel és osztja az észt, nagy véleményvezér, akkor szerintem elengedhetetlen, hogy legyen egy érettségije. Nekem egy picit azért elég disszonáns, hogy mondjuk a mai televíziózásban rengeteg olyan ember megszólal, aki az érettségiig nem jut el. Szerintem ez egy minimum. Azt is tökre értem, hogyha valaki az életkörülményei miatt nem tudja megszerezni, de azt mondjuk elvárnám, hogy ha már egyszer egy olyan helyzetbe kerül, amikor ő már nagyon nagy komoly véleménnyel van a világra, tehát hogy énekesnő lesz és mélykeresztény énekesnővé avanzsálja magát, akkor azért már akár felnőttként is el lehet menni és egy dolgozók gimnáziumában le lehet érettségizni” – nyilatkozta Kajdi Csaba, aki korábban a saját megjelenését is kritizálta. 

Kajdi Csaba

Kajdi Csaba (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top