nlc.hu
Sztárok

Kajdi Csaba így gondolkozik a fogyókúráról

Kajdi Csaba a megjelenéséről: „Szeretnék baromi jól kinézni, de igen keveset teszek ezért”

Korábban egy modellét is kérdőre vonta, mert felszaladt rá pár kiló.

Kajdi Csaba úgy érzi, megbarátkozott már az adottságaival. Cyla szerint évekkel ezelőtt sokkal könnyebben lefogyott, ma már azonban sokat kell tennie a kívánt eredmény eléréséért. „Én úgy vagyok vele, hogy szeretnék baromi jól kinézni, de igen keveset teszek ezért. Teljesen más volt a helyzet a húszas, harmincas éveimben, amikor ha elmentem edzeni azonnal látványos volt az eredmény. Ettől motiváltabb lettem és szívesebben edzettem. A kor előrehaladtával ez sajnos egyre kevésbé van így. Most már inkább lefelezem az adagot, ha úgy érzem kicsit megszaladtak a dolgok és nem azért edzem, hogy jól nézzek ki, hanem mert fontos az egészségem szempontjából” – mondta a 95.8 Sláger FM-en, majd elárulta, van, hogy a modelleknek se megy egykönnyen a csúcsforma megtartása.

Kajdi Csaba

Kajdi Csaba Fotó: TV2

„Volt nekem egy csodagyönyörű modellem, Ebergényi Réka, akit a pályája elején, mielőtt New York-ba küldtünk volna egy munkára előtte kiutaztattuk Milánóba. Éppen azért, hogy kicsit szokja a nemzetközi közeget, gyakorolja az angolt, tapasztaljon. Réka úgy jött vissza a munkáról, hogy azonnal megkérdeztem: Muci, dehát mi történt veled, mit ettél? Merthogy nem azzal a formával jött vissza, mint amivel elment. Kiderült, hogy a finom kis leveles tésztás, krémes péksütikék becsúsztak. Nyilván egy fiatal lány nem mindig tudja, hogyan kellene táplálkozni. Persze aztán hamar megoldódott a dolog, feltettem a futópadra, kapott mellé egy edzőt, sőt, még én is vele edzettem. Gyorsan visszanyerte a top formáját, Réka a mai napig gyönyörű, nagyon szeretem őt, ráadásul azóta már maratonokat fut” – mesélte Kajdi Csaba, aki korábban arról vallott, hogy miért akarták megverni az utcán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top